På hyllan i affären

20120127-220910.jpg

Hur framställs detta? Och varför? Och hur ser hönan ut? Och varför behöver jag smeten? Är det verkligen mäckigare att knäcka två ägg än att hälla upp en deciliter ägg-gojs från en dunk?

Frågorna är många.

2 reaktioner på ”På hyllan i affären

  1. Ja jisses! Tänk om det fanns hela industrier som bara handlade om att knäcka ägg och tappa på flaskor eller torka till pulver som ska underlätta för livsmedelsindustrin…tex i Töreboda och som man kanske kunde ha fått sommarjobb på när man gick i skola…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s