Supersur

I min jakt på bra och näringsrik middagsmat som går snabbt att laga har jag idag testat att göra egen smaksättare. Eller essens som det så fint heter i kokboken jag hittade i hyllan.

Super sour. Och den är vad den heter.

Nu måste jag bara testa den i något innan den blir så gammal att den själv går ut ur kylskåpet. Kanske i en fiskgryta? Eller har ni andra tips?

2 reaktioner på ”Supersur

    • Den kommer från Jacob Wismars bok Jacobs hälsokök:

      Skal och saft av tre citroner och tre lime, en msk honung och fyra msk fransk senap. Blanda allt. Tillsätt sedan en dl olivolja under omrörning. Smaka av med salt och vitpeppar.

      Du har rätt. Borde passa med kyckling och grönsaker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s