Kungligt kul

Världens bästa kompis gifter sig om knappt en månad. Underbara Camilla. Eller Beatrix som hon också heter. I helgen hade vi möhippa för henne. Eller mösexa som vi bestämde oss för att kalla det. Camilla gifter sig, likt Victoria, med en Daniel – mannen av folket (d.v.s. med rötter utanför stockholmsområdet).

Detta och minst tusen andra beröringspunkter med kungahuset gjorde att mösexans tema var givet. Bl a fanns drottningutbildning, kröning och övning i krigskonst på programmet. Att vi stötte på en massa militärer på hemvärnsövning var en bonus.

En fantastisk dag. En underbar dag. Gråt både för att man blev rörd och för att man skrattade så att man höll på att kissa på sig. Spontan line-dance. Bananahammock. En massa bubbel. En supernöjd blivande bruk. Och inte minst så många glada människor.

Amazing.

Annonser

2 reaktioner på ”Kungligt kul

  1. Hej! Vilken kul grej detta är och vad duktig du är. Bra skrivet, kan bara hålla med om allt. Camilla verkade mycket nöjd med dagen, har pratat om det flera gånger idag tillsammans med mig som oxå är väldigt glad att jag fick vara med.
    kram Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s