Att hitta den rätta

Våren närmar sig och det gör vårkänslorna också. I veckan har minst två förhållanden i det offentliga Sverige visats på tv på bästa sändningstid.

Det första handlar så klart om kronprinsessan Victoria och hennes Daniel. Visst känns meddelandet stolpigt och ibland tvingat? Har de verkligen skrivit det de säger själva?

”Förhållandet” som jag gärna jämför Victoria och Daniel med är Linda Rosings jakt på ”den rätte” i en såpa på kanal 5. 10 utvalda och förväntansfulla killar tävlar om att bli Lindas nya kille:

Inte helt oväntat är många av dem som vill gå på date med Rosing ganska olika bilden man har av Daniel Westling. Exempelvis är någon väldigt ung och barnslig, någon är en b-skådis som sjunger snuskiga sånger (med rörelser) och någon är en gammal chippendale…

Visst vore det intressant om de bytte plats? Jag skulle vilja se programmet ”Den rätte för Vickan”, med samma kandidater som Rosing har. Kanske kan både kungen och statsministern ingå i den jury som ska hjälpa Vickan att fatta sitt beslut.

Om inte annat skulle Sveriges republikaner få ännu mer vatten på sin kvarn.

Annonser

En reaktion på ”Att hitta den rätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s