Varning för björn i centrala Uppsala

Ett krav för att öppna en skotsk pub borde vara att man behärskar det engelska språket. Hotellpuben ”Pipes åf Scotland” som just slagit upp sina portar inte speciellt långt från min ytterdörr visar att så inte alltid är fallet. Där har man lyckats stava fel på det ord som kan vara det första man lär sig, vilket blir såhär kul på deras hemsida:

Relax with a drink in the lobby bar in the evening or enjoy a meal in our newly opened Scottish pub Pipes Of Scotland with a great assortment of bear and whisky.

Två frågor dyker genast upp i mitt huvud: Är det inte farligt att ha björnar och whiskey på samma ställe? och: Exakt HUR livat blir det frampå småtimmarna när enhjulingarna kommer fram?

Naturligtvis var vi igår tvungna att besöka stället för att kolla in björnarna. De kanske var i köket, vad vet jag, för i puben var de i alla fall inte just då. En uppstoppad uggla, ett viltsvinshuvud och ett hjort-dito såg jag, men inga björnar. Kanske är det så att björnarna fortfarande tror att det finns något som heter ”vinter” och inte lämnar sitt ide förrän om några månader.

Vi får helt enkelt göra ett återbesök då och kolla.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s