Friidrotts-VM och ”Lost”

Det måste vara fler än jag som både följer ”Lost” på TV4 och gillar att titta på friidrotts-VM. Men är det någon mer som har upptäckt kopplingen mellan dessa?

I ”Lost” finns något som mest kan beskrivas som ett monster. Det verkar leva i skogen och syns inte annat än som svart rök som beter sig underligt. Men varje gång som faran närmar sig hörs ett starkt ljud. Det är som en mistlur som ekar genom skogen.

I friidrotts-VM finns ett ljud som markerar att ett lopp strax ska gå av stapeln på löparbanorna. Det låter som en mistlur som ekar genom stadion i Osaka.

Är det ingen mer än jag som har hört att dessa ljud är väldigt lika varandra? Hur kommer det sig? Planet i ”Lost” kraschade någonstans mellan Australien och USA, vilket innebär att man KAN ha hamnat någonstans i eller i närheten av Japan…

Betyder det att planet landade i Japan eller betyder det att det finns fler monster av samma typ som det i ”Lost”? Eller betyder det att monstret rör på sig och vi i Sverige ska börja bli oroliga? Hur förbereder man sig bäst för att skydda sig mot en monster bestående av svart rök?

Annonser

En reaktion på ”Friidrotts-VM och ”Lost”

  1. Hmmm. Camilla, du har blivit lite paranoid. Jag tror helt enkelt att ljudet är valar. Det finns sådana i Japan och ”Lostisarna” är på en ö i ett hav där det finns valar. Märks det att jag jobbar på mellanstadiet? Det finns inga monster så det så! (Sorry, Jonas men så är det!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s