Väntar du på iPhone?

När jag var i USA lanserades iPhone. Folk köade i flera dagar för att bli bland de första som fick köpa en. Varje gång man gick förbi Apple-affären i Palo Alto fick man vibbar av att det skulle släppas biljetter till en exklusiv rock-konsert.

Nu har de första iPhone-köparna börjat se baksidan av det hela: räkningarna. Tydligen är AT&T (nätoperatören) väldigt nitisk i fakturasammanställningen. En tjej fick en faktura på 300 sidor. Hon hävdar att hon nu övergått till e-faktura: (Notera att musiken i bakgrunden är (typ) den som användes i samband med lanseringen av iPhone. Snyggt.)

Till saken hör att hennes massiva räkning delvis beror på att hon skickar ca. 35 000 SMS/månad. Hur lyckas man med det? Om man räknar på att hon är vaken 16 timmar per dygn blir det 73 SMS i timman. Alltså mer än ett i minuten. Är det möjligt?

Vi får se hur AT&T reagerar på den negativa press som deras fakturasystem har bidragit till. Inslag som det ovan och artiklar med rubriker som ”How many trees did your iPhone kill?” är inte bra för AT&T:s rykte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s